• Очікується
Дв.полотно  Венеція С1 80 перли графіт + скло GRF 90
search
  • Дв.полотно  Венеція С1 80 перли графіт + скло GRF 90

Дв.полотно Венеція С1 80 перли графіт + скло GRF 90

2 919,00 ₴
з податком
Кількість
Очікується

Міжкімнатні двері Венеція – модель нової колекції Італьяно. Виробляється у 2 варіантах скління С1 і С2 в покриттях SmartCover в декорах Перлина Біла, Перлина Срібна, Перлина Графіт, Перлина Кавова, Перлина Magica зі склом Бронза, Графіт або BLK.

Міжкімнатні двері “Новий Стиль” модель Венеція. Поєднання фігурних планок з фрезеруванням і гладкого скла надає особливий шарм дверного полотна. Доступно два варіанти моделі «Венеція»: С1 і С2. В С1 тонкі смужки скла чергуються з широкими планками МДФ. В С2 симетрично скомбіновані широкі скляні вставки, фільонки МДФ і тонке скло. Варіативність конструкції дозволяє вибрати відповідні двері в усі кімнати будинку.

Дизайнери ТМ «Новий Стиль» невпинно вдосконалюють асортимент моделей і покриттів міжкімнатних дверей. При створенні нового, сучасного декору, ми ставимо в пріоритет його естетичні якості, практичність і безпеку. Нова серія декорів SmartCover була створена з любов’ю до споживачів і з турботою про вас. Ми надихнулися красою перлинних переливів і з’єднали традиційну фактуру натуральної деревини з перламутровим відливом. Матовий срібний блиск перетворює стандартний предмет декору в королівський дизайнерський елемент. Двері в покритті SmartCover довговічні, надійні та стильні. Вони виглядають дорого і розкішно, тому з гідністю стали б окрасою королівського двору.

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.