Крайзель 10325 клей для плитки посилений
search
  • Крайзель 10325 клей для плитки посилений

Крайзель 10325 клей для плитки посилений

270,00 ₴
з податком
Кількість

Клейова суміш призначена для приклеювання настінної і підлогової керамічної плитки з водопоглинанням більше 1 % та розмірами не більше ніж 60х60 см, а також керамограніту та штучного каменю з водопоглинанням менше 1 % та розмірами не більше ніж 40х40 см.

Використовується для приклеювання плитки всередині приміщень до міцних, стабільних поверхонь з високою адгезію, що не деформуються, а в разі застосування морозостійкої плитки - зовні приміщень в місцях не схильних до значних деформацій внаслідок перепадів температур.

Клейова суміш ефективна при облицюванні камінів та печей, поверхні яких не нагріваються вище 170 °С. Суміш також може використовуватись для приклеювання плитки до підлог з підігрівом.

Основами можуть бути: звичайні бетони, бетони з легкими заповнювачами, пористі бетони, стіни з керамічних, силікатних, бетонних, газо-пінобетонних блоків, цементні та цементно-вапняні штукатурки, гіпсові штукатурки, гіпсові та гіпсокартонні плити, гіпсоволокнисті плити, цементні монолітні підлоги, ангідридні стяжки, гідроізоляційний шар.

Склад

  • портландцемент
  • Мінеральні
  • модифікуючи добавки
104 од.
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.