Крайзель 10725 високоеласт. клей. суміш для облицювання поверхонь схильних до деформації
search
  • Крайзель 10725 високоеласт. клей. суміш для облицювання поверхонь схильних до деформації

Крайзель 10725 високоеласт. клей. суміш для облицювання поверхонь схильних до деформації

768,00 ₴
з податком
Кількість

Високоеластична універсальна клейова суміш призначена для приклеювання всіх видів настінної і підлогової керамічної плитки (глазурованої, теракотової, клінкерної, гранітної, керамогранітної) в тому числі плитки крупного та особливо крупного формату (розміром понад 100х100 см), як до міцних основ, так і до основ, що схильні до деформацій.

Для основ з високою і низькою адгезією, всередині та при використанні морозостійкої плитки – зовні приміщень, в тому числі на терасах і балконах (з ухилом >2%). Призначена для вологих приміщень (ванних кімнат, кухонь тощо). Застосовується у басейнах і саунах. Використовується для кріплення плитки до армованого шару в системах теплоізоляції. Армована фіброволокном.

Основами можуть бути: звичайні бетони, бетони з легкими заповнювачами, пористі бетони, стіни з керамічних, силікатних, бетонних, газо-пінобетонних блоків, цементні та цементно-вапняні штукатурки, гіпсова штукатурка, гіпсові та гіпсокартонні плити, гіпсоволокнисті плити, цементні монолітні підлоги, ангідридні стяжки, підлоги з водяним та електричним підігрівом, стара керамічна плитка (плитка на плитку), гідроізоляційний шар, ДВП, ДСП, OSB та XPS.

49 од.
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.